Seara Lampioanelor de Dragobete, primită cu bucurie de giurgiuveni

Seara Lampioanelor de Dragobete, primită cu bucurie de giurgiuveni

În pofida vremii reci, giurgiuvenii au răspuns într-un număr mare invitaţiei municipalităţii de a participa la „Seara Lampioanelor de Dragobete”, acţiune dedicată sărbătorii româneşti a dragostei.
Tineri, copii, dar şi adulţi s-au adunat, începând cu ora 18,00, la Podul Bizetz, unde au lansat spre cer lampioane în formă de inimă, creând astfel un cadru romantic. Pentru această acţiune Primăria Municipiului Giurgiu a achiziţionat 50 de lampioane, la care s-au adăugat alte 30, puse la dispoziţie de tinerii sociali democraţi.
Prezent la eveniment, primarul Nicolae Barbu a afirmat că ziua de Dragobete, ca orice zi de sărbătoare, este un motiv de bucurie şi i-a îndemnat pe giurgiuveni să-şi găsească ocazii de bucurie alăturându-se acţiunilor dedicate acestor sărbători. Edilul a catalogat lansarea lampioanelor drept una reuşită prin numărul mare de participanţi în ciuda temperaturii scăzute. De asemenea, a precizat că este a doua oară când de pe Podul Bizetz se lansează lampioane, prima fiind de Zilele Municipiului, şi că speră ca acesta să devină un loc tradiţional pentru acest tip de acţiune.
În final, edilul le-a adresat cuplurilor de îndrăgostiţi prezente îndemnul de a se iubi trainic.

Ultima modificare: 25.02.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Planul de Acţiune pentru Energie Durabilă al Municipiului Giurgiu, mediatizat pe site-ul Asociaţiei Municipiilor din România

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.